Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde su posle lošeg prvog poluvremena na kraju ubedljivo savladali ekipu Borca iz Čačka (89:64) u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća i obezbedili derbi protiv Partizana koji se igra u petak od 21.00.

Centar crveno-belih Filip Petrušev bio je jedan od boljih u redovima branioca trofeja, a posle meča se osvrnuo na igru svog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Jedna malo teža utakmica nego što smo očekivali. Nismo dobro počeli i nismo bili agresivni što su oni iskoristili za lake poene. U drugom poluvremenu smo igrali mnogo bolje, sada je na redu još teža utakmica protiv Partizana“, rekao je Petrušev posle utakmice sa Borcem.

Filip je u njoj doprineo svom timu sa 11 postignutih poena i tri skoka. Centar crveno-belih je istakao da nema posebne rituale pred ovako važne utakmice.

„Ništa specijalno, svako ima svoju rutinu pre utakmice, to se ne menja nezavisno od protivnika, samo se trudimo da budemo što više spremni i fokusirani na sledeći meč“, rekao je Petrušev.

Zvezda i Partizan su do sada u sezoni odigrali tri utakmice i dvaput je slavio tim sa Malog Kalemegdana, a jednom crno-beli.

BONUS VIDEO: Korteo navijača Crvene zvezde pred meč sa Borcem u Kupu Radivoja Koraća

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar