Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaši Partizana stigli su u Veneciju, ali zbog velikog broja slučajeva koronavirusa u istoimenom, domaćem timu, gotovo izvesno neće biti odigran meč 7. kola Evrokupa u Italiji.

Crno-beli su od ponedeljka uveče u Veneciji, gde je u sredu (20.30) trebalo da gostuju ekipi koju je napao Covid-19, pa od duela nema ništa.

PROČITAJTE JOŠ

Da sve bude dodatno teže po četu novog trenera Saša Filipovskog, u Veneciji prema planu treba da budu do četvrtka, jer za tad imaju zakazan let za Zagreb.

Konekcije su takve, pošto Partizan u subotu (17) treba da gostuje Ciboni u okviru 7. runde ABA lige.

Jasno je koliko situacija sa koronavirusom komplikuje i takmičenja, i treninge, i planove, i putovanja svim učesnicima… Ostalo je još samo da čelnici Evrokupa ozvaniče odlaganje meča Venecija – Partizan.

Italijanski tim je otkazao sve aktivnosti i raspustio ekipu barem na 10 dana, zbog obaveznog odlaska igrača u izolaciju.

„Nakon testova urađenih u nedelju uveče, po povratku iz Rima, i potvrde u ponedeljak ujutru, obaveštavamo javnost da imamo nekoliko slučajeva pozitivnih na Covid-19. Ostale testove još čekamo da budu obrađeni, a u međuvremenu se prekidaju sve aktivnosti ekipe, prema zdravstvenom protokolu. Svi pozitivni na koronavirus nemaju simptome i ceo tim biće u izolaciji narednih 10 dana“, saopštio je KK Venecija na svom sajtu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar