Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Košarkaš Partizana Nemanja Dangubić, pred meč sa Venecijom u Evrokupu, izjavio je da će to biti težak duel i da njegova ekipa mora da da sve od sebe kako bi zabeležila trijumf na gostovanju.

Meč je na programu u sredu od 20.30 u Veneciji, a oba tima u grupi A imaju skor od dve pobede i tri poraza, s tim da su crno-beli u prvom ovoezonskom susretu u Beogradu slavili 95:73.

PROČITAJTE JOŠ

„Kvalitetna ekipa, Veoma bitna utakmica u našoj grupi, gde je situacija dosta ujednačena. Moramo da se pripremimo i da odemo da damo sve od sebe da pobedimo“, rekao je Dangubić.

On je istakao da će biti teško, jer je Venecija ekipa koja igra dobro na svom terenu.

„Mislim da će oni biti motivisani zbog prve utakmice, gde smo odigrali veoma dobro i pobedili sa velikom razlikom. Sigurno će biti reakcija. Nemamo mnogo vremena da se bavimo tim stvarima, moramo da unapredimo igru i da budemo bolji nego što smo bili protiv Zadra“, rekao je Dangubić za TV Partizan.

Upravo je Dangubić bio jedan od najzaslužnijih za pobedu crno-belih protiv Zadra u ABA ligi, kada je susret završio sa 15 poena bez promašenog šuta.

„Bitna pobeda protiv neugodnog protivnika, zadovoljni smo. Naša energija i pristup u većem delu utakmice su bili dobri. Lomili smo protivnika takvim pristupom i u odbrani. Ja sam se isto tako uveo u meč, imao zadatak da čuvam njihovog plejmejkera i to sam se koncentrisao tokom utakmice. Pogodio sam šuteve u trećoj četvrtini, samo sam iskoristio šansu koja se otvorila u napadu, gde su me saigrači pronašli na otvorenim šutevima“, zaključio je Dangubić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar