EPA-EFE/FRANCIS R. MALASIG

Nije mu baš bilo prijatno

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Bobi Portis, jedan od najiskusnijih igrača u američkom timu, bio je vidno razočaran nakon poraza od Nemačke rezultatom 113:111 u polufinalu Mundobasketa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Da budem iskren, oni su to želeli više. Pogledajmo samo skokove i borbu za loptu, to je bio veliki deo njihove igre i pobede. Moramo da predstavljamo našu zemlju i u borbi za bronzu i naravno da će nam biti teško, ali koliko god da boli moramo da zaboravimo ovo polufinale“, rekao je Bobi Portis.

Pričao je član Milvokija i o evropskoj košarci, pošto ćemo tek drugi put u istoriji imati evropsko finale Svetskog prvenstva.

„To je mnogo drugačije, fizički pogotovo i ne mogu baš realno da ocenim. Danas smo izgubili i to nas mnogo boli, ali će morati da nas učini boljima“, poručio je igrač Milvokija.

Orlovi su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar