Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaš Partizana Džejms Naneli pesnicom je udario igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića na dan treće utakmice finala ABA lige.

Nezapamćen skandal u regionalnom takmičenju dogodio se pred sam nastavak borbe za trofej… Sve se dogodilo oko 11 časova kada su se ekipe smenjivale za šuterski trening u beogradskoj Areni.

Stefan Lazarević je prvi prišao Naneliju kako bi ga upitao zbog čega ga je Amerikanac hvatao za vrat tokom drugog meča, a zatim krenuo na njega, nakon čega ga je Naneli udario u glavu i raskrvario lice.

PROČITAJTE JOŠ

Upravo ta scena sa druge utakmice je očito bila okidač za skandalozne scene i nešto što se nikada nije dogodilo, što mnogi nisu primetili…

Prilikom građenja posle slobodnih bacanja, očito je Naneli smatrao da je najbolji način da sačuva Lazarevića tako što će ga uhvatiti za vrat? Ovaj potez mnogi nisu odmah primetili, ali se nešto kasnije pojavio u krupnom planu. Naneli je na tom meču postigao samo dva poena.

Na dan treće utakmice finala ABA lige, policija je trenutno na terenu, uzima izjave i vrši uviđaj zbog napada Nanelija na Lazarevića, saopštili su crveno-beli na klupskom sajtu.

Tenzije su porasle posle prva dva meča i sa terena prešle su i van njega. Treći meč finala ABA lige je na programu od 20.30, a Zvezda ima prednost od 2-0 u seriji koja se igra na tri pobede.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar