Sjajne reakcije Nikole Jokića, ples, đuskanje, i uvek prava NBA zabava
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Košarkaši Denvera predvođeni Nikolom Jokićem u noći između petka i subote od 03 sata počinju finalnu seriju Zapadne konferencije protiv Los Anđeles Lejkersa.

PROČITAJTE JOŠ

Udariće „Džoker“ na „kralja“ Lebrona Džejmsa… Šta mogu Nagetsi protiv prvog favorita za NBA prstenje?

Poznato je da se igra na četiri dobijena meča, u „balonu“ Dizni sveta na Floridi, svako drugo veče.

Ako je neka ekipa uspela dvaput zaredom da se vrati i prođe dalje posle 1-3 u seriji, onda je jasno o kakvom timu, sa velikim „T“ se radi.

Upravo je to Jokićev Denver, što su na svojoj koži najbolje osetili košarkaši Jute i Klipersa, pa sigurno da će i Lejkersi s maksimalnom dozom poštovanja započeti finale Zapada.

O tome svedoče i reči Lebrona Džejmsa, prve NBA zvezde.

„Radi se o veoma sjajnoj ekipi, punoj samopouzdanja, koja je odlično vođena. Vratiti se posle 1-3 u seriji zahteva mnogo energije. Oni su to uradili dvaput. Zato zaslužuju maksimalno poštovanje i tako ćemo i pristupiti finalu, svesni za šta su sve sposobni“, poručio je Lebron.

A, Jokić k’o Jokić. Kako sam kaže, zabaviće se i protiv Lebronove čete. Jer, srpski centar obožava da se igra, ne zna drugačije da se ponaša na parketu.

PROČITAJTE JOŠ Adetokunbo MVP drugi put uzastopno

Njegova nonšalantnost donosi specifičnu dozu energije Denveru i posebnu notu svim uspesima, često sa predznakom – istorijski.

Jokić pleše, Jokić biva Jokić na terenu, plejmejker u telu centra, dovodi rivale do ludila, deli asistencije kao niko drugi, gura ekipu ka ostvarenju snova.

PROČITAJTE JOŠ Jokić je za NBA “srpsko veličanstvo” i napada prsten VIDEO

Zato je često i glavni akter dešavanja na društvenim mrežama. Glavni adut Nagetsa neiscrpna je inspiracija za brojne reakcije, kojima dodatno zabavlja sve ljubitelje košarke.

Đuska, skače, zabavlja se, pravi šou… Jedan od takozvanih gifova govori i to da se Jokić pita za sve, pokazujući na sebe.

Dosta toga zavisiće od srpskog centra, ne samo od njega, ali očekuje nas barem još četiri jutra koja ćemo dočekati uz NBA, Denver i Lejkerse.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar