Foto: Tanjug/AP/Mark J. Terrill

Opasno se primakao početak finalne serije Zapada između Denvera i Los Anđeles Lejkersa (noć između petka i subote u 03 sata), a trener Nagetsa je blistao na konferenciji za medije.

S obzirom na to da je Denver, predvođen maestralnim Nikolom Jokićem, dvaput uspeo da nadoknadi zaostatak u seriji od 3:1 (protiv Klipersa i Jute), Meloun je odlučio da se našali pred dvoboj sa Los Anđeles Lejkersima.

PROČITAJTE JOŠ

„Mi smo ustvari poslali peticiju ligi kako bismo videli da li možemo da gubimo 3:1 i svima uštedimo dosta vremena, kako bismo stigli istočnu konferenciju“, poručio je Meloun.

Činjenica je i da su Lejkersi svoje polufinale Zapada završili daleko brže od Denvera.

„Hej, čoveče, mi smo ušli u istoriju plej-ofa, Gubili smo 3:1, pa smo opet gubili 3:1. Tek treći put u istoriji franšize smo ušli u finale Zapadne konferencije. Normalno je da hoćete malo da odahnete, ali Lejkersi to nisu uradili. Oni sve vreme čekaju, i ja znam Lebrona, provodio sam vreme sa njim. Oni će izaći na teren i pokušati da pošalju poruku već u prvoj utakmici“, rekao je trener Denvera.

Jasno je da ćemo svitanje opet dočekati uz NBA i zato prvi duel Lejkersa i Nagetsa možete da pratite zajedno sa nama uz Nova.rs blog uživo.

Jokić na Lebrona

Posle velikih preokreta i sjajnih trijumfa nad Jutom i Klipersima, Denver i Nikola Jokić (večeras 03.00) ulaze u finalnu seriju Zapada, gde ih čekaju Lejkersi sa Lebronom Džejmsom. Tim iz Los Anđelesa je favorit u prvom meču s kvotom 1,35, dok je dvojka na Denver 3,70.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LA Lejkers – Denver.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar