Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Izuzetno interesantan video objavila je NBA liga u kojem je glavni junak Srbin - Nikola Jokić. Napravljena je kompilacija trenutaka iz detinjstva rođenog Somborca, sve do atraktivnih poteza u dresu Denver Nagetsa s kojima se plasirao u finale Zapadne konferencije.

„Zaljubio sam se u košarku, igrao sam profesionalno od 16. godine, pa sam se brzo razvijao. Radim iste stvari na parketu koje sam radio i pre“, priča Nikola, kojeg NBA liga oslovljava sa „srpsko veličanstvo“.

PROČITAJTE JOŠ

Kralj asistencija Jokić je zatim nastavio.

„Dodavanje lopti… Asistencija čini dvojicu srećnim. Poeni jednog. Jednostavno je. Puno sam radio da bih došao do ovog nivoa. Kada sam došao ovde, rekao sam sebi da ću se potruditi da budem najbolji u skladu sa svojim mogućnostima. Nadam se da ću jednog dana osvojiti prsten, to je moj cilj“, poruči je lider Denvera.

Jokić i Nagetsi su u polufinalu Zapada eliminisali LA Kliperse, pa ih u noći između petka i subote očekuje dvoboj s još jednim timom iz Los Anđelesa – Lejkersima, koje predvodi nezaustavljivi Lebron Džejms.

Nikola Jokic: The Origin Story

THE JOKER! ?Nikola Jokić put up a triple-double (16 PTS, 22 REB & 13 AST) for the Nuggets in Game 7 to advance to the Western Conference Finals!Revisit the Joker’s origin story ahead of Nuggets/Lakers WCF Game 1 on Friday (9/18) at 9:00pm/et on TNT! #WholeNewGame

Posted by NBA on Среда, 16. септембар 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar