Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da čačanski tim dobro poznaje Krku i dodao da očekuje tešku utakmicu protiv "opasne ekipe".

„Imali smo dovoljno vremena za trening i pripremu utakmice, tako da spremni dočekujemo Krku. Narednog rivala odlično poznajemo, igramo protiv njega baš dugo. Dobro su nam znani igrači Krke, kao i trener“, rekao je Marinović, a preneo klub iz Čačka.

PROČITAJTE JOŠ...

„Doduše, Krka je od poslednjeg našeg susreta dovela u svoje redove iskusnog šutera Lapornika… Za Krku mogu da kažem da je sastavljena od dobrih i prekaljenih košarkaša“, dodao je trener Borca.

Košarkaši Borca dočekuju Krku iz Novog Mesta, u utakmici 22. kola ABA lige.

Tim iz Čačka je deseti na tabeli regionalnog takmičenja sa sedam pobeda i 12 poraza, dok je Krka poslednja sa skorom 4/15.

„Krka igra dva takmičenja u isto vreme, tako da je opterećena većim brojem utakmica u odnosu na nas. Ali to je opasna ekipa, što je pokazala nekoliko puta ove sezone. Recimo, Krka je protiv Crvene zvezde na kraju treće četvrtine imala 19 poena razlike. Sve u svemu, pred nama je teška utakmica“, rekao je Marinović.

Trener Borca se osvrnuo na poraze od FMP-a u Kupu i od Cibone u prošlom kolu ABA lige, rekavši da nije zadovoljan time što njegova ekipa u te dve utakmice nije pokazala karakter.

„Nismo uložili dovoljno napora, a to je kao rezultat imalo lagane pobede FMP-a i Cibone. Mogu da kažem da smo u blagoj krizi rezultata. Doduše, malo nas je poremetila duga pauza, ali to ne sme da nam bude izgovor“, rekao je Marinović.

Utakmica Borac – Krka na programu je u subotu od 17 časova.

BONUS VIDEO Novak se posle Makabija izgrlio sa svim igračima Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar