Foto: KKŽ Crvena zvezda

Košarkašice Crvene zvezde izgubile su na svom terenu od Olimpijakosa sa 70:78 (24:18, 10:21, 19:20, 17:19), u meču petog kola grupe E Evrokupa, pa će u poslednjoj rundi tražiti šansu za prolaz u plej-of.

Najefikasnija u ekipi Zvezde bila je Milica Bojović sa 15 poena uz šest skokova, Alison Švagmejer je postigla 13 (šest uhvaćenih lopti), dok je poen manje upisala Aleksandra Katanić, uz osam skokova i šest asistencija.

PROČITAJTE JOŠ

Bolja od ostalih u grčkom timu bila je Ana Stamolampru sa 17 poena i pet asistencija, Kristin Vitola je dodala 15, uz osam skokova, a Mišel Pluf je zabeležila 13 poena i sedam skokova.

U drugom meču petog kola ove grupe sastaju se poljski Bidgošč i ruska ekipa Nadežda.

Na tabeli Olimpijakos ima četiri pobede i jedan poraz, Nadežda iz četiri utakmice ima maksimalan učinak, Zvezda je treća sa jednom pobedom i četiri poraza, a Bidgošć još uvek nema trijumf.

U poslednjem kolu Zvezda dočekuje Bidgošć, 1. decembra od 20 sati, i ima šansu da prođe dalje. Plasman u plej-of osiguraće po dve najbolje ekipe iz 12 grupa, kao i osam najboljih trećeplasiranih timova, po četiri iz svake od dve konferencija.

BONUS VIDEO Atmosfera pred derbi, navijači Zvezde obojili Pionir u crveno 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar