Svetislav Pešić pred Olimpijske igre
Foto: Starsport

Svetislav Pešić više neće predvoditi selekciju Srbije, potvrdio je i sam Kari, a mi vas pitamo - koga biste vi voleli na mestu selektora Srbije?

Nakon informacije da će Pešić napustiti klupu tima sa kojim je došao do bronze na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine i srebra na Svetskom prvenstvu godinu dana ranije, i sam Kari je to potvrdio porukom Košarkaškom savezu Srbije – „Neka traže novog trenera.“

U anketi koju smo vam pripremili imate pet opcija.

PROČITAJTE JOŠ...

Prva je Dušan Alimpijević, mladi trener Bešiktaša, koji je u više navrata pokazao da poseduje ogroman potencijal. Kako ima tek 38 godina, on bi mogao da bude i dugoročno rešenje.

Druga opcija je Saša Obradović, šef struke francuskog Monaka. Obradović dosad nije sedeo na klupi „orlova“, pa nema dileme da bi mu ovo bio veliki izazov.

Treća je Aleksandar Đorđević, doskorašnji selektor Kine. On je klupu ove zemlje napustio u junu, nakon čega je dovođen u vezu sa selekcijom Italije, potom i sa Dubaijem, ali se ništa od toga nije ostvarilo, pa je trenutno bez posla.

Četvrta opcija je neko drugo domaće trenersko ime, dok je peta najmanje popularna, ali ne i nemoguća – stranac na klupi „orlova“.

Koga biste vi voleli da vidite na klupi Srbije?

Glasajte ispod:

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare