Košarkaši Crvene zvezde će, baš kao što je portal Nova.rs najavio, od naredne sezone nositi opremu Adidas. Klub ima novog tehničkog sponzora od avgusta 2020. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli su saradnju sa čuvenom nemačkom kompanijom potvrdili na društvenim mrežama.

„KK Crvena zvezda mts od avgusta 2020. godine ima novog tehničkog sponzora, lidera u proizvodnji sportske opreme, svetskog i nemačkog giganta, kompaniju adidas“, stoji u saopštenju na Tviteru.

Inače, čuvena multinacionalna kompanija iz nemačkog grada Hercogenauraha, oblači velikane kao što su Real Madrid, Bajern Minhen, Panatinaikos, Himki.

„Sport je snažniji od zlatnih medalja, ima veću moć od osvojenih pehara i legendarnih titula. Sport ima snagu da ujedinjuje, stvara i menja živote ljudi na bolje. Te reči smo utkali u naš brend još pre nekoliko decenija, kada smo postavili cilj da svakom sportisti obezbedimo najbolju moguću opremu, u pogledu performansi, dizajna, kvaliteta. Samim tim, zadovoljstvo nam je što ćemo u naredne tri godine biti deo Zvezdine šampionske priče i što ćemo biti u prilici da nastavimo da zajedno pomeramo granice. Verujemo i da ćemo imati mnogo razloga za zadovoljstvo, kao i da ćemo se radovati novim rekordima i pobedama, uz džentlmenstvo na terenu i van njega, što je odlika najvećih – a to Adidas i Crvena zvezda svakako jesu!“, rekao je rukovodilac sportskog marketinga Adidasa, Džordž Micidis.

Pročitajte još: Dobro je počelo za Srbe, vreme je za „kraljeve“ i Bobija

Svi navedeni timovi takmiče se u Evroligi, baš kao i Crvena zvezda, koja će naredne sezone biti deo elite.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar