Bogdanović: Korona nam je zatvorila frizere, vraćamo modu

Košarka 31. jul. 202010:55 > 11:26
Podeli:
Foto: Screenshot / NBA

Bogdan Bogdanović, bek Sakramenta, ističe da će iz "mehura" u NBA ligi uzdignute glave izaći ekipe koje imaju najveći nivo mentalne i fizičke spreme.

Kingsi se bore za mesto koje vodi u plej-of, posle gotovo 14 godina pauze.

PROČITAJTE JOŠ

„Prilično smo spremni svi, tu smo i to je važno. Mislim da smo spremni i mentalno i fizički. Mnogo toga je na umu, ja sam lično motivisan, znamo da imamo dobru priliku da dođemo do devetog mesta i da dobijemo priliku za plej-in. Svi bi trebalo da budemo motivisani. Jedinstveno je igrati u ovakvim okolnostima, teško je i to znači da će timovi koji budu spremni mentalno i fizički moći da prođu“, rekao je Bogdanović.

On je u ranijim izjavama poredio „mehur“ sa FIBA turnirima.

„Igrači su spremniji i fokusiraniji u ovakvim okolnostima. Mnogo stvari je u igri. Dolazimo blizu kraja, radili smo cele godine za ovo, za ovaj tip utakmica. Sve može da padne u jednoj. Moramo da budemo spremni i za tu jednu“.

San Antonio – Sakramento

„Srpski“ Sakramento prvi meč od restarta NBA lige igra u petak na subotu (02.00) protiv San Antonija. Kvota na Kingse je 1,65, dok je kec na Sparse 2,50.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

Kingsi bi trebalo da nastupe u najjačem sastavu, ali bez Marvina Beglija koji je ponovo povređen.

„To je deo sporta. Ako neko bude povređen, to je prilika za druge momke i tako bi svi trebalo da razmišljaju. Neko će uskočiti“.

U redovima Kingsa je popularna i promena frizure. Dieron Foks se ošišao, dok su Bogdanović, Nemanja Bjelica i Kajl Gaj postali „retro“.

„Korona nam je zatvorila frizere, verujem da se Dieron probudio jednog jutra i rekao da je gotovo sa starom frizurom. Beli je ranije imao dugu kosu, ja sam poslednji put kada sam bio osmi razred. Posle toga nije bilo popularno, ali sada vraćamo tu modu nazad“, zaključio je Bogdanović pred meč sa Sparsima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar