Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević nije bio loše raspoložen uprkos ubedljivom porazu od Partizana.

Mornar je na startu nove sezone u ABA ligi kao gost u Beogradu izgubio sa 110:78 od, u ovom trenutku znatno moćnijeg tima.

PROČITAJTE JOŠ:

I dok trener crno-belih Željko Obradović kaže da ispred sebe na stolu ima plan, program i raspored, kao i zamisao kako će deliti minutažu, Pavićević se šali da još nije stigao ni da popamti imena svim igračima.

„Ovo je početak sezone, sve pozdravljam, bilo je kao što sam rekao čast i privilegija otvoriti sezonu protiv aktuelnog šampiona u ovakvoj atmosferi, odmah na startu da čestitam Partizanu na više nego zasluženoj pobedi. Ujedno, želeo bih da čestitam i svojim igračima, dali su sve od sebe, ne mogu da im prigovorim, bilo je mnogo grešaka, ali greške su uslovljene igrom protivnika. Mi smo imali perioda dobre igre, protiv ovakve ekipe i to me ohrabruje da u odnosu na prvu utakmicu u kvalifikacijama, da se vidi jedan napredak“, rekao je Pavićević na konferenciji posle utakmice.

Upravo tada je naveo i da je Bar mali grad, te da klub u takvom okruženju mora da bude svestan svojih dometa i mogućnosti. Do pre neku sezonu Mornar je ravnopravno mogao da igra sa najjačim ekipama lige, sada je cilj da ostane u eliti.

„Iskren da budem, sad ćete se nasmejati, ja im nisam ni imena popamtio. Što šala, što istina, svesni smo bili da ćemo početi kasnije, planski, znali smo da imamo težak raspored, tako da smo te dve, tri nedelje žrtvovali da bismo dobili u početnim utakmicama, nadam se da će nam ovo otvoriti oči, da analiziramo, kad se igra protiv najbolje ekipe kako izgleda“, ispričao je Pavićević.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar