Foto: Starsport

Sašo Filipovski, trener košarkaškog kluba Partizan, najavio je da će nakon prospavane noći obaviti razgovor sa upravom kluba nakon poslednjeg poraza.

PROČITAJTE JOŠ...

Crno-beli su protiv Cibone doživeli šesti vezani neuspeh u regionalnom takmičenju, ukupno 11. od početka sezone, davno su ostali bez šanse da se domognu doigravanja, a Filipovski je istakao da ga sutra očekuje razgovor sa upravom Partizana:

„Prespavaću i sutra ću razgovarati sa ljudima iz kluba da vidim da li možemo da nadjemo neko rešenje. Ova situacija sigurno nije dobra ni za mene ni za klub“, rekao je Filipovski.

Što se samog završetka meča tiče, crno-beli su imali tri poena prednosti ali su ostavili samog Tonija Nakića, koji je postigao trojku i uveo meč u produžetak:

„Mislim da smo imali pobedu, dogovor je bio da nikako ne ostavljamo šut za tri poena. Igrač je pao, desilo se to što se desilo, ostavili smo samog igrača na tri poena. Imali smo zadnji napad, nismo uspeli da postignemo koš, nespretno smo odigrali završnicu, tako da moram da priznam pobedu Ciboni“, naveo je on.

Foto: Starsport

Crno-bele očekuje meč protiv Metropolitansa u sredu u okviru Top 16 faze Evrokupa, ujedno i odlučujući za dalji tok sezone kluba iz Humske:

„Spremaćemo se sa tim igračima koje imamo. Sa Jankovićem na petici, Rašon Tomasom na četiri, kao što smo igrali i ove utakmice od Zadra na ovamo. Nemamo drugog izbora nego da jednostavno koristimo mlade igrače, da Radovanović igra na poziciji tri i četiri, da Dangubića trošimo na četiri“, rekao je on.

Što se rivala tiče…

„Francuzi su atletska ekipa, treba ih pobediti na zemlji, u skoku, imamo deficit centimetara i visine skoka. Na tome ćemo raditi, da skrivamo rupe u odbrani pomaganjem, kao što smo danas pokušali i igrali protiv Planinića. Moramo da igramo agresivno da možemo da dodjemo do nekih kontranapada“, dodao je Filipovski.

Svojoj ekipi je čestitao i Vladimir Jovanović:

Foto: Starsport

„Čestitam igračima na pobedi, nama je svaka pobeda do kraja jako važna i svaka može da nam znači borbu za život i za ostanak u ABA ligi. Znali smo da Partizan ima problema sa povredama i da će biti skraćena rotacija, ali imali smo i mi problema u još skraćenijoj rotaciji. Ovi igrači koji su izašli, svako je stavio klub i pobedu ispred ličnih ambicija“, naveo je nekadašnji šef struke FMP Železnika, nakon čega je dodao:

„Zaslužili smo jer smo više želeli i bili pametniji na kraju, ali ovo ništa ne znači ako do kraja ne budemo pravi kao večeras“, zaključio je Jovanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar