Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Košarkaši Partizana ove srede dočekuju Trento u prvom kolu TOP 16 faze Evrokupa, a Sašo Filipovski, trener "Parnog valjka", od izabranika očekuje pravu reakciju nakon lošijih rezultata.

PROČITAJTE JOŠ

„Ako smo od pravog materijala, odreagovaćemo. Očekujem reakciju u odbrani, očekujem reakciju u napadu. Nema šta da se krije, to što smo izgubili od Borca nije dobro. Da li imamo izgovor? Nemamo izgovor! Ali ne možemo živeti u prošlosti. Imali smo sastanke, gledali utakmicu, detalj po detalj, radili na fundamentima igre na kojim smo pali u odbrani i napadu. Hteli, ne hteli, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo jer igramo sa Trentom. Oni su ekipa koja igra brzo, ima iskusne igrače, pokretljive igrače na pozicijama krilnog centra i centra, odlične šutere… Jesu nezgodna ekipa, ali spremamo se na njih maksimalno i očekujem da ćemo odigrati na visokom nivou sa velikom borbenošću 40 minuta i da ćemo pokazati ono šta radimo u sali“, poručio je Filipovski.

Novica Veličković, kapiten crno-belih, istakao je da ih čeka nezgodan rivali i da je neophodno da pokažu mnogo bolju igru nego do sada.

„Krećemo u novu fazu koja se igra praktično od nule. U ovom trenutku, s obzirom na sve okolnosti, to nam možda i više odgovara jer se u najvećoj meri broji samo ono što dolazi. Imamo ispred sebe nezgodnog protivnika, ekipu koja ove sezone igra veoma dobro i koja će učiniti sve da već u prvom kolu uzme brejk. Mi to ne smemo da im dozvolimo. Ali, da bi došli do pobede moramo da odigramo mnogo bolje nego u Čačku, borbeno i pametno u oba pravca“, istakao je Veličković.

Podsetimo, crno-beli će dočekati Trento u dvorani „Ranko Žeravica“ ove srede od 20.30 i to je prvi meč nofovormirane grupe F u kojoj se još takmiče Metropoliten i Lokomotiva iz Kubanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar