Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Igrao sam u "Morači", znam da su navijači odlični"

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt oglasio se prvi put po dolasku u podgoričku Budućnost i izjavio da dobro poznaje dvoranu „Morača“ i da zna da su navijači crnogorskog kluba odlični.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sve je odlično, u Podgorici sam dva dana i jedva čekam da dođem na prvi trening sa ekipom i da sezona počne. Igrao sam više puta ovde u Evrokupu i Evroligi, tako da sam bio u gradu nekoliko puta već i znam da su navijači odlični. Veoma mi se sviđa dvorana i veoma sam uzbuđen da dođem sa porodicom i verujem da ćemo imati uzbudljivu godinu“, izjavio je Vajt za zvanični sajt KK Budućnost iz Podgorice.

Krilni košarkaš iz Amerike, koji je u karijeri nastupao za Bon, Zenit, Žalgiris, Milano, Tenerife, Panatinaikos i Crvenu zvezdu, rekao je da mu je drago što će se ponovo takmičiti u ABA ligi.

„ABA liga je odlična liga, to je i jedan od razloga zbog čega sam izabrao Budućnost. Prethodne sezone je liga bila jaka, sada imamo dva evroligaša i dva Evrokup tima, biće velika konkurencija i izazov za sve ekipe“, rekao je Vajt.

Američki krilni igrač nije opravdao očekivanja u Zvezdi, a u tome ga je sprečila i teška povreda ruke, koju je doživeo u pripremnom periodu pred prošlu sezonu.

U ABA ligi imao je prosečno sedam poena uz 3,1 skok i 1,5 asistencija za 16,2 minuta na parketu. Sa crveno-belima osvojio je tri trofeja.

BONUS VIDEO Navijači Olimpijakosa ispred Arene

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar