Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Džejms Naneli, sada već bivši košarkaš Partizana, uvek podigne prašinu kada se oglasi na društvenim mrežama. Uradio je to dva puta u manje od 12 sati.

U sredu mu se Partizan zahvalio na svemu čime je potvrđeno da neće biti deo tima u sledećoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ

Ostoja Mijailović je prethodno poručio da ugovor neće biti produžen zbog disciplinskog prekršaja, a Naneli se nije libio da javno odgovorio predsedniku Partizana.

„Ovo je kleveta jer sam delovao u samoodbrani. Ostoja, ma daj. Hajde da ne pričamo o pravilima i propisima. Ne možeš ovo da kažeš, a da me ne plaćaš dve godine na vreme. Pretpostavljam da propisi i ugovori važe samo ako ih se igrači ne pridržavaju? Zaustaviću se ovde“, poručio je Naneli uz kog su stali navijači.

Jedan od navijača mu je napisao da je očekivao da će Naneli upravo u Partizanu završiti karijeru, a Naneli je otkrio šta je od njega tražio Željko Obradović.

„Žoc me je barem četiri puta ove godine zamolio da ostanem sve dok ne odlučim da se penzionišem, ali dobro sad!“, poručio je Amerikanac koji se emotivno oprostio od navijača.

Pročitajte i šta je Mijailović pričao o Naneliju nedavno.

„Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se dedsio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga disvalifikuje. Ali uz uguvor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakuum periodu, nismo se ni oprostili od njega“, poručio je predsednik Partizana.

BONUS VIDEO „Grobari“ skandirali Naneliju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare