Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Mladi izraelski košarkaš Deni Avdija je istakao da ima mali strah od toga šta ga čeka u budućnosti.

Krilni igrač Makabija će izaći na NBA draft i predviđa mu se da bude izabran u vrhu.

PROČITAJTE JOŠ

„Zanimljivo je, ali je i teško. Razmišljam o svom domu, odrastao sam ovde, moja porodica je ovde, prijatelji… Odjednom treba da se preselim u stranu državu. Teško je prihvatiti to. Super je sve, ali sam ja uglavnom zabrinut kad takve stvari treba da se dese“, rekao je Avdija u razgovoru sa nekadašnjim NBA igračem iz Izraela, Omrijem Kaspijem.

Kaspi je podsetio da je on bio draftovan 2009. godine, kao i da je tada njegov 21-godišnji brat prekinuo sve svoje aktivnosti i potpuno se posvetio pomoći njemu.

Avdija je dodao da i njegova porodica planira selidbu u SAD.

„To što je tvoj brat uradio je blagoslov, kod mene je drugačije. Doći će roditelji, ključno je da u prvoj godini imaš porodicu oko sebe dok se ne navikneš na sve“.

Mladi Izraelac veruje da je u dosadašnjoj karijeri prošao više od svojih vršnjaka.

„Nije uporedivo, ali mislim da je tako… Bio sam u društvu sa profesionalcima, imam iskustvo rada sa ljudima na najvišem nivou, borio sam se protiv njih. Nisam uvek izlazio kao pobednik, ali sam uživao u tome“.

Avdija je dodao da mu je bilo teško da se izbori sa pritiskom javnosti.

„Svako malo ljudi pišu o meni, ali sam shvatio da bez obzira na to ja treba da radim svoj posao. Nikada mi ništa nije poklonjeno, radio sam mnogo da bih dobio priliku“, istakao je Avdija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar