Foto: Printscreen Youtube

Trener košarakaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da će glavni fokus njega kao trenera biti da u narednom periodu pojača odbranu.

Crnogorski stručnjak je to rekao posle utakmice koju je njegov tim dobio protiv Mege u 17. kolu ABA lige sa 92:85.

PROČITAJTE JOŠ:

„U svakom slučaju, posle nedelje sa duplim programom u Evroligi, uvek je nezahvalno ući u novi duel, posebno protiv dobrog tima kao Mege. Pokazali su zašto smo prema njima imali apsolutni respekt. Pokazali su da mogu da savladaju svakog rivala. Došli smo do jako važne pobede zbog tog plasmana u prve četiri ekipe u regularnom delu takmičenja“, rekao je Radonjić na konferenciji.

Mega je u više navrata stizala prednost Zvezde, ali su crveno-beli imali neverovatno raspoloženog Džordana Lojda koji je ubacio 29 poena.

„Mislim da smo odigrali meč nedovoljno dobro odbrambeno. Iz toga je proistekla nekakva situacija koja je možda zahtevala drugačiji način igre. Generalno očekujem da ćemo u tom segmentu biti bolji u narednim mečevima, a da ovakvo napadačko raspoloženje probamo da zadržimo“, dodaje Radonjić.

Nije hteo da ističe partiju Lengstona Hola, iako je Hol doprineo sa 14 poena i sedam asistencija, a u pojedinim momentima je bio najbolji na parketu.

„Smatram da su svi momci dali veliki doprinos u okolnostima ovog rasporeda, koji je bio i pre duplog rasporeda Evrolige, tako da, momci su dali sve od sebe i došli smo do bodova što je bilo najvažnije“, zaključio je Radonjić.

Iz tabora Mege poručuju da su odigrali dobru utakmicu, te da su znali da će Zvezda imati reakciju posle Evrolige i nisu nezadovoljni kako su se pokazali igrači u ružičastim dresovima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar