Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je u najavi meča protiv Mege da njegovu ekipu očekuje veoma težak zadatak.

PROČITAJTE JOŠ...

Susret je zakazan za ponedeljak, 1. februar sa početkom od 18 časova, a ovaj meč ujedno je i derbi ekipa koje konkurišu za plasman u plej-of.

Meč će biti odigran u dvorani „Aleksandar Nikolić“, bez prisustva publike, a trener crveno-belih posebno je pohvalio rivala:

„Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalazi brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem, u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu“  rekao je trener Radonjić za zvanični sajt kluba.

Jedna od glavnih uzdanica Zvezde biće Ognjen Dobrić:

„U dosadašnjem delu sezone pokazali su da imaju veliki kvalitet, i to pokazuju ne samo plasmanom na tabeli, već i igrama koje prikazuju. Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bi došli do bodova“, rekao je košarkaš Crvene zvezde.

Mega je trenutno treća na tabeli sa 11 pobeda i pet poraza nakon 16 odigranih mečeva, dok Zvezda ima 11 pobeda, samo dva poraza, ali zbog tri utakmice manje trenutno se nalazi na 6. mestu ABA lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar