Nikola Topić; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Nakon što je Miško Ražnatović istakao da nije dobio novac zbog odlaska Nikole Topića u NBA, oglasila se i Crvena zvezda.

Na konferenciji kluba sa Malog Kalemegdana, koja je održana u petak 20. septembra, rečeno je da je Zvezda platila 200.000 dolara Mišku Ražnatoviću zbog odlaska Topića na NBA draft, gde ga je izabrala Oklahoma.

Košarkaški menadžer, inače jedan od najpoznatijih u Evropi, istakao je da nije dobio novac za Topića, te da je Zvezda uplatila Megi iznos od 150.000 dolara. To je urađeno, jer je Topić prošle sezone bio na pozajmici u Megi, za koju je odigrao većinu utakmica.

PROČITAJTE JOŠ:

To je izazvalo i brzu reakciju kluba sa Malog Kalemegdana.

„Permutovao sam cifru za obeštećenje za drugog igrača. Nakon provere u klupskoj dokumentaciji konstatovao sam da je KK Mega Vizuri uplaćeno 150 hiljada dolara neto, odnosno 180 hiljada dolara bruto u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na ime obeštećanja po sporazumu za igrača Nikolu Topića. Ovim stavljam tačku na bilo kakve dalje spekulacije na ovu temu“ rekao je predsednik KK Crvena zvezda, kako stoji i u saopštenju.

Na sajtu Crvene zvezde objavljena je i slika fakture, koju je klub sa Malog Kalemegdana platio Megi u pomenutom iznosu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar