Foto: FSS
Foto: FSS

"Orlovi" sa velikim optimizmom otputovali u Bahrein

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Bahreina u petak od 16.30 poslednji pripremni meč pred Mundijal u Kataru.

Tim povodom konferenciju za medije održao je selektor Dragan Stojković Piksi, koji je istakao da je najbitnije da se niko od igrača ne povredi u petak.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pre svega želim da se zahvalim ljudima u Bahreinu na sjajnom prijemu i organizaciji. Imamo fenomenalne uslove za rad i pripremu onoga što nas čeka vrlo brzo na Svetskom prvenstvu. Što se tiče sutrašnje utakmice, znamo da je Bahrein reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata, respektujemo ih, ali ćemo ići na pobedu. Ovo je samo prijateljska utakmica i najvažnije za naš tim je da se niko ne povredi za tih 90 minuta. Želja nam je da još jednom pokažemo da je Srbija zaslužila da bude učesnik Mundijala u Kataru. Sjajna prilika za sve nas, veoma sam srećan jer prvi put imam priliku da boravim u Bahreinu i želim sa svojim momcima da ostavim što bolji utisak na terenu“, rekao je Stojković.

Na konferenciji je reč imao i Dušan Tadić, kapiten srpske reprezentacije, koji je u prvi plan istakao atmosferu u timu i ofanzivnu igru na terenu.

„Atmosfera je fantastična, tu se ništa nije promenilo. Od prvog dana kada je mister Stojković preuzeo tim, oseća se pozitivna energija i svi jedva čekamo da se okupimo. Uživamo u svakom mogućem trenutku. Treba samo da se prepustimo, da igramo našu ofanzivnu igru sa puno optimizma i rezultat sigurno neće izostati. Očekivanja za utakmicu protiv Bahreina ista su kao i za svaku pretohdnu, ne zanima nas ime protivnika, uvek idemo na pobedu“, podvukao je Tadić.

Celu konferenciju za medije pogledajte u videu ispod teksta.

Srbija će u Manami igrati u petak od 16.30, a prvi meč na Mundijalu igraće protiv Brazila 24. novembra od 20 sati.

BONUS VIDEO Imperator, mađioničar, lucidni veseljak, srpsko čudo vidi brže nego obični ljudi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar