Dobre vesti s treninga Srbije.

Zikica Babović Foto: Nova.rs

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

I Filip Kostić, fudbaler Juvetusa, odradio je trening sa ostalim reprezentativcima, što znači da je prventivno bio oslobođen obaveza tokom boravka “orlova” u Bahreinu, kao i jedine kontrolne utakmice pred dolazak na Mundijal u Katar.

PROČITAJTE JOŠ

Kostić je od prvog minuta radio punom intenzitetom i sada selektor Dragan Stojković na raspolaganju ima sve igrači i ostaje samo da se vidi njegova odluka da li Kostić može da pomogne timu i u zahtevnoj utakmici kakva će biti ona sa Brazilom u četvrtak od 20 časova.

Selektor Stojkovic je uvodne minuta treninga proveo u društvu stručnog staba na sredini terena, a kada su počele da se rade vežbe prišao je Aleksandru Mitroviću i neko vreme proveo u njegovom društvu.

Foto: STARSPORT

Sa distance je delovalo kao da mu daje neke savete, što i ima smisla s obzirom na to da će Mitrović biti u fokusu brazilskih igrača, što zbog forme, što zbog generacije u kojoj je stasao i koja je pobeđivala mnoge reprezentacije, pa i Brazila. Baš zbog toga ova generacija nema strah od našeg rivala na Mundijalu i izjave tipa “šta me briga šta Brazilci misle” nisu posledica previsokog mišljenja o sebi, već pozitivnog “sportskog bezobrazluka”.

Stojković će do utakmice s Brazilom isprobati razne varijante, pa i onu sa Nemanjom Gudeljom na mestu centralnog beka, pokušaće da nađe rešenje za Vinisijusa, koji je trenutno “orlovima” možda i veći problem od Nejmara i ostatka brazilskog tima.

BONUS VIDEO Fudbaleri Srbije pod jakom policijskom pratnjom stigli na trening