Foto: Starsport

Milan Borjan, prvi golman i kapiten Crvene zvezde, zamenjen je na poluvremenu utakmice protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Crvena zvezda je duel sa Metalcem dočekala u svečarskoj atmosferi, a pored proslave titule i obaranja dva dosad nedostižna rekorda (Seltikov po broju bodova i Partizanov po broju postignutih golova) duel poslednjeg kola Superlige Srbije trebalo je da posluži i kao poslednja pripremna utakmica pred finale Kupa Srbije protiv Partizana.

PROČITAJTE JOŠ...

Ipak, crveno-beli će duel zakazan za 25. maj dočekati uz dozu strepnje.

U 27. minutu utakmice nakon jednog centaršuta Prestiž Mbongu, fudbaler iz Konga koji nastupa za Metalac, naleteo je na Borjana. Zvezdin golman je nakon sudara sa visine od oko metar i po pao direktno na leđa, zbog čega je usledila petominutna pauza.

Uspeo je da se oporavi dovoljno da nastavi igru, čak je imao i par intervencija, ali je nakon završetka prvog poluvremena ponovo seo na travu uz bolnu grimasu, dok je pored njega bio Dejan Stanković, trener crveno-belih.

Da situacija nije ni najmanje bezazlena pokazuje i to što je Stanković kapitena ostavio u svlačionici, a šansu je dobio Zoran Popović.

Foto: Starsport

Zasad nema informacija o stanju Zvezdinog golmana, pa nema dileme da će to biti ujedno i glavna tema kada je u pitanju tim koji će predstavljati crveno-bele u finalu Kupa protiv Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare