Foto: AP Photo/Peter Dejong
Foto: AP Photo/Peter Dejong

Murinju se diže kosa na glavi

Nakon što su završeni žrebovi za četvrfinala Lige šampiona i Lige Evrope, poznato je ko će ukrstiti kolja i u Ligi konferencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Najviše pažnje privlači duel norveškog Bede Glimta i Rome, koju sa klupe predvodi Žoze Murinjo.

Bode je u grupnoj fazi ponizio „vučicu“ sa istorijskih 6:1, što je ujedno bio i najveći Murinjov poraz u karijeri. U revanš meču bilo je 2:2, pa će Roma biti dodatno motivisana da izbaci rivala iz Norveške.

Velika uzbuđenja očekuju se i na meču Lestera i PSV-a, koji važe za efikasne timove. Holandski tim je u osmini finala u dvomeču dao čak osam golova u dvomeču protiv Kopenhagena, dok je Lester bio bolji od Rena.

Burno će biti na okršaju Marseja i PAOK-a, gde bi u prvom planu mogli da budu navijači dva tima, a uzbudljivo bi moglo da bude i u okršaju između Fejenorda i Slavije.

Poznati su i potencijalni parovi polufinala. Pobednik derbija Lester – PSV ide na Bode Glimt ili Romu, dok će Fejenord ili Slavila u prvom meču dočeti Marsej iili PAOK.

Četvrtfinalni mečevi zakazani su za 7. i 14. april, polufinale se igra 28. aprila i 5. maja, dok je finale zakazano za 25. maj.

ČETVRTFINALE LIGE KONFERENCIJE:

Bode Glimt – Roma

Fejenord – Slavija

Marselj – PAOK

Lester – PSV Ajndhoven

BONUS VIDEO Pjerluiđi Kolina – najbolji fudbalski sudija svih vremena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar