Dušan Vlahović
Dušan Vlahović; Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Jedan od najpoznatijih transfer insajdera, Fabricio Romano, iznervirao se zbog opaske o Dušanu Vlahoviću, najboljem strelcu Serije A u 2021. godini.

PROČITAJTE JOŠ

Vlahović je postigao 33. gol oove godine i izjednačio je rekord Kristijana Ronalda, strelac je na poslednjih šest utakmica i takav niz su imali samo Gabrijel Batistuta, Enriko Kijeza i Luka Toni u Violi.

Pljušte pohvale, i Romano je „skinuo kapu“ Vlahoviću, ali je dobio i provokativna pitanja „koliko je plaćen da ga hvali“.

„Volim ovog igrača još od kada je došao iz Partizana. Napravio sam intervju sa njim kada je imao 18 godina. Dao je 33 gola u jednoj godini i ja mogu da objavim šta god želim. Ti treba da pokažeš malo poštovanja ukoliko ne znaš ko sam ja i kako radim. Čestitke na tvom glupom tvitu“, napisao je Romano, dodavši kasnije „da mogu da ga otprate ako im se ne sviđa što piše o Vlahoviću“.

Ipak, o Vlahoviću je teško ne pisati, obeležio je 2021. godinu i ima priliku da 22. decembra protiv Verone obori Ronaldov rekord.

Bio je i ljut na trenera koji ga je zamenio u 87. minutu meča protiv Sasuola, Vlahović je dao gol za 2:1, kasnije je Fjorentina iščupala 2:2, ali je naš reprezentativac smatrao da se može doći do preokreta i rekorda.

Ipak, zbog crvenog kartona, trener Italijano je rešio da ne rizikuje.

BONUS VIDEO Najzanimljiviji detalji sa derbija Totenhema i Liverpula

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar