Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su sa 2:0 ekipu Flore u Beogradu, čime su zadržali prvo mesto u svojoj grupi.

Flora je na startu meča bila jako dobra, te imala dve sasvim pristojne šanse, nakon čega je usledila dominacija crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne bih govorio o tome da nas je Flora pritisla, šta znači pritisnuti na početku? Svaka ekipa je tvrda u prvih 15 minuta. Mi smo kontrolisali igru, sva dešavanja na terenu i najbitnije je da smo upisali nova tri boda i da idemo ka prolasku grupne faze“, rekao je Zdjelar.

Vezni igrač Partizana Saša Zdjelar rekao je da je Partizan bio bolji rival, ali da ne misli da su fudbaleri Flore amateri kako mnogi misle.

„Kod nas mnogi kažu za ekipe iz tih zemalja da su amateri, ali ja se ne slažem sa tim. Oni su veoma borbena i disciplinovana ekipa, ne može da se lako prođe kroz njihovu sredinu gde imaju jak blok, ali mi smo našli način da dođemo do gola, i to na vreme i zasluženo dobili utakmicu“, dodao je fudbaler Partizana.

Osim ove utakmice, vezni fudbaler se osvrnuo i na ekipu Genta koja je pobedila Anortozis sa 2:0. Gent i PArtizan dele prvo mesto u grupi sa po šest bodova iz dve utakmice.

„To je ekipa sa kojom ćemo se boriti za prvo mesto u grupi. Svi znamo u kojoj i kakvoj ligi oni igraju. Tek nam predstoji borba, imamo svoj kvalitet i sve je lakše kad igramo kod kuće pred našim navijačima“, zaključio je Zdjelar nakon pobede.

BONUS VIDEO Ivan Gudelj o Maradoni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar