Vladimir Vuletić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Vladimira Vuletića, doskorašnjeg potpredsednika FK Partizan, presreli su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kod Tužilaštva u koje se zaputio, i zahtevali da odmah bude priveden.

Kako nam je Vuletić kratko rekao, pripadnici SBPOK presreli su ga dok je bio u kafiću, u blizini Tužilaštva za organizivani kriminal.

PROČITAJTE JOŠ

Na licu mesta uručen mu je poziv za dobrovoljno privođenje u svojstvu građanina, s tim da je morao odmah da se javi u SBPOK, kako nam je objasnio.

Nedugo zatim se u pratnji advokata i zaputio tamo

Bivši potpredsednik Partizana najavio je dan ranije da će se ove srede u 9 sati „predati“ Tužilaštvu za organizovani kriminal, zbog dovođenja u vezu s Veljkom Belivukom.

„Želim da me tužilac ispita o svim navodima koje sam davao i da me obaveste da li se protiv mene vodi bilo kakva istraga, krivičan postupak i da li postoji namera da postanem osumnjičen ili optužen. Otići ću na lice mesta i biću spreman da razgovaram. Neću dozvoliti suđenje na TV, već idem u insitutucije svoje države. Lojalan sam građanin, verujem u nezavisnost srpskog sudstva i videćemo da li ga imamo u 21. veku“, rekao je Vuletić za Nova.rs.

Profesor na Pravnom fakultetu uzdrmao je i sportsku i društvenu scenu, i zamerano mu je da je previše govorio dok je bio potpredsednik FK Partizan. I više nije samo on meta verbalnih napada, već i studenti, kako je ispričao za naš portal u utorak.

„Dobio sam informacije da na fakultetu studentima prete i teraju ih da prijave kako sam ih zlostavljao”, rekao je Vuletić za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram