Vladimir Vuletić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, odlučio je da se u sredu, u 9 sati, "preda" Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Profesor Pravog fakulteta našao se u centru pažnje po odlasku iz Humske, a bio je i tema obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Vuletić je gostujući na Nova.rs, između ostalog, ispričao kako mu se sprema TV hapšenje, kao i da mu se „pakuje“ da je pedofil i brata Veljka Belivuka u najmanju ruku.

PROČITAJTE JOŠ

Dan kasnije doneo je odluku da u sredu ode u Tužilaštvo, a i za naš portal je najavio kako je „spreman da bude saslušan kad god se smatra da je potrebno“.

„Napomenuo sam, ako neko sumnja da sam izvršio bilo kakvo krivično delo, s ozbiljnom sumnjom, odmah neka podnese krivičnu prijavu protiv mene i neka Tužilaštvo odlučuje nezavisno, a ne da se na konferenciji za medije naređuje Tužilaštvu šta će da radi. To u životu nisam video i šta ja da očekujem? Ne samo javni linč, nego verovatno i progon, a ja nisam bilo kakav krimilanac“, rekao je Vuletić za Nova.rs.

Potom je doneo odluku da u sredu, u 9 časova, ode u Tužilaštvo.

„Želim da me tužilac ispita o svim navodima koje sam davao i da me obaveste da li se protiv mene vodi bilo kakva istraga, krivičan postupak i da li postoji namera da postanem osumnjičen ili optužen. Otići ću na lice mesta i biću spreman da razgovaram. Neću dozvoliti suđenje na TV, već idem u insitutucije svoje države. Lojalan sam građanin, verujem u nezavisnost srpskog sudstva i videćemo da li ga imamo u 21. veku“, naglasio je Vuletić za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare