Vladimir Vuletić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Nije više samo Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, meta verbalnih napada i pretnji, već su, prema njegovim rečima, sada postali i studenti Pravnog fakuleta.

Autori: Žikica Babović i Nebojša Todorović

Profesor na pomenutom fakultetu uzdrmao je i sportsku i društvenu scenu.

Kažu da je previše govorio dok je bio potpredsednik FK Partizan, a očito mnogima smeta i što je pričao za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Vuletić je otkrio da mu spremaju spektakularno TV hapšenje, zbog čega će sam otići u Tužilaštvo, ali očito na svaki način pokušavaju da ga zastraše.

„Dobio sam informacije da na fakultetu studentima prete i teraju ih da prijave kako sam ih zlostavljao“, rekao je Vuletić za Nova.rs.

 

Kako nam je dodatno ispričao, u ponedeljak uveče došlo je i do nemilih scena usred Beograda.

„Javio mi se jedan student, dečko je bio prestravljen i plakao je. Rekao mi je da su ga dve osobe presrele uveče ispred zgrade u kojoj živi. Od njega su tražile da učini isto što i studenti s fakulteta, dakle hteli su pretnjama da ga zastraše kako bi me prijavio za zlostavljanje. Ko zna koliko još ima takvih slučajeva a da se nisu javili“, uznemiren je bio bivši potpredsednik FK Partizan.

Vuletić se još jednom osvrnuo na najavu da će podneti krivične prijave.

„Pokušavaju da me izopšte iz društva. Ovo je već za Sud za ljudska prava u Strazburu, ali ću podneti sve tužbe svim sudovima u Srbiji. Krivične prijave protiv predsednika države Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina su već spremne i uskoro će biti predate“, zaključio je doskorašnji funkcioner FK Partizan.

Vuletić je, inače, odlučio je da se u sredu, u 9 sati, „preda“ Tužilaštvu za organizovani kriminal.

„Želim da me tužilac ispita o svim navodima koje sam davao i da me obaveste da li se protiv mene vodi bilo kakva istraga, krivičan postupak i da li postoji namera da postanem osumnjičen ili optužen“, podvukao je bivši potpredsednik crno-belih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare