Foto: E-Stock_Milos_Rafailovic

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, priveden je rano ujutru u blizini Tužilaštva za organizivani kriminal, u Ustaničkoj ulici.

Kako Nova.rs saznaje, bivšeg funkcionera crno-belih odvedeli su pripadnici SBPOK ove srede nešto posle 8.30. Saslušanje u SBPOK može da traje najviše četiri sata.

PROČITAJTE JOŠ

Vuletić je, kako prenosi N1, rekao da mu se na teret stavljaju tri dela – iznuda, otmica i pranje novca!

Podsetimo, Vuletić se, kako je i najavio, zaputio u Tužilaštvo za organizivani kriminal, kako bi se „predao“ zbog dovođenja u vezu sa Veljkom Belivukom.

Prethodno je ispričao kako mu se sprema TV hapšenje, kao i da mu se “pakuje” da je pedofil i brat Velje Nevolje u najmanju ruku.

Zato je rešio da ode u Tužilaštvo i za naš portal je najavio kako je “spreman da bude saslušan kad god se smatra da je potrebno“. Priveden je pre nego što je stigao u Tužilaštvo, u kafiću gde mu je uručen poziv da odmah mora da se javi u SBPOK, kako nam je kratko objasnio.

„Nisam bilo kakav kriminalac. Želim da me tužilac ispita o svim navodima koje sam davao i da me obaveste da li se protiv mene vodi bilo kakva istraga, krivičan postupak i da li postoji namera da postanem osumnjičen ili optužen. Lojalan sam građanin, verujem u nezavisnost srpskog sudstva i videćemo da li ga imamo u 21. veku“, ispričao je, između ostalog, ranije Vuletić za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare