Foto: TANJUG/ RADE PRELIC/ bg / Goran Srdanov/Nova.rs

Vladimir Vuletić je odgovorio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru unitrašnjih poslova Aleksandru Vulinu na optužbe koje su izneli na konferenciiji na kojoj su pokazali slike ljudi koje su Veljko Belivuk i njegova grupa likvidirali.

PROČITAJTE JOŠ...

Vučić i Vulin su danas Vuletića optužili da je sa grupom Belivukovom grupom imao bolju saradnju nego Novak Nedić, inače generalni sekretar Vlade Srbije, za kog postoje indicije da je bio blisko povezan sa navijačkom grupom „Janjičari“ kojom je inače rukovodio Belivuk.

“Voleo bih da je u stanju da oseti stid i trebalo bi da ga bude sramota. On odlično zna zbog čega bi trebalo da ga bude sramota, nadam se da se stidi zbog onoga što je radio. Ima jedna pesma koju mu pevaju navijači”, rekao je Vulin na konferenciji za medije.

“Znaju svi zbog čega bi trebalo da se stidi, ali ne smemo da govorimo još. Šta ćete, to je samo jedan u nizu”, nadovezao se Vučić na te Vulinove reči.

Na to je Vuletić odgovorio preko Tvitera:

„Duplo više vremena je posvećeno jednom univerzitetskom profesoru nego temi zbog koje je sazvana impotentna KZM. Ovo je eklatantan primer učinjenog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz čl.138, st.2 KZ. istovremeno preko 7 TV stanica sa nacionalnom frekvencijom. Sledstveno ovome, podeću krivičnu prijavu osnovnom javnom tužilaštvu protiv predsednika Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova u Vladi RS. Istovremeno cu obavestiti ambasade zemalja Kvinte i sve ostale relevantne evropske institucije o jezivoj uzurpaciji sudske vlasti“, najavio je Vuletić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare