Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Vladimir Vuletić je posle saslušanja u SBPOK i prihvatanja da ode na poligrafsko saslušanje, otišao u Prvo osnovno javno tužilaštvo kako bi predao krivične prijave.

PROČITAJTE JOŠ

Vuletić je dan ranije najavio ovaj potez, objasnio je i zbog čega je prelomio da to uradi samoinicijativno, ali je u međuvremenu priveden rano ujutru i nešto nakon podneva napustio je prostorije SBPOK.

Bivši funkcioner crno-belih saslušan je u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala i nasmejan je napustio prostorije u Makišu.

Kako je naveo, na teret mu se stavljaju tri dela – iznuda, otmica i pranje novca, a pristao je i na poligrafsko ispitivanje.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Posle svega zaputio se u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu kako bi predao krivične prijave protiv predsednika države Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Kako je prethodno najavio, njegov advokat podneće krivičnu prijavu protiv NN lica iz MUP, kabineta predsednika Srbije, premijerke i odgovornih NN lica iz medija zbog dostavljanja, odnosno objavljivanja podataka sa oznakom “strogo poverljivo”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare