Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, priveden je rano ujutru i nešto nakon podneva napustio je prostorije SBPOK.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši funkcioner crno-belih saslušan je u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, a saslušanje je trajalo skoro četiri sata, što je maksimalno dozvoljeno.

Vuletić je nasmejan, u pratnji advokata, napustio prostorije SBPOK u Makišu.

Kako je preneo N1, doskorašnji potpredsednik FK Partizan rekao je da mu se na teret stavljaju tri dela – iznuda, otmica i pranje novca.

Vuletić se u sredu ujutru zaputio u Tužilaštvo za organizivani kriminal, kako bi se “predao” zbog dovođenja u vezu sa Veljkom Belivukom.

Kako nam je rekao, pripadnici SBPOK presreli su ga dok je bio u kafiću, u blizini Tužilaštva za organizivani kriminal. Na licu mesta uručen mu je poziv za dobrovoljno privođenje u svojstvu građanina, s tim da je morao odmah da se javi u SBPOK, koji je napustio nešto posle 12 sati.

„Radi se o tri krivična dela, iznude, pranja novca i otmice, to mi je saopšteno u kafiću dok sam sedeo i čekao da se pojavim kod tužioca, što sam i najavio. Činim ono što skrupulozan pravnik može da učini u ovom trenutku, nisam vidovit, ali u svakom smislu te reči verujem u institucije naše države i njima se obraćam. Duboko verujem u nezavisnost sudstva, ukoliko imamo pravnu državu, sve će biti jasno kako će izgledati u narednom periodu“, poručio je Vuletić uoči odlaska u SBPOK.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare