Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, pristao je tokom saslušanja u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) na poligrafsko ispitivanje.

Kako je prenela televizija N1, Terzić je po okončanju saslušanja, koje je trajalo skoro maksimalna četiri časa, rekao da je svom klijentu savetovao da ne prihvati poligraf zbog „zdravstvenog stanja“.

Advokat je naveo i da je Vuletić odgovorio detaljno na sva pitanja.

PROČITAJTE JOŠ

Dodao je da će pre odluke o poligrafu biti utvrđeno zdravstveno stanje Vuletića i da li je sposoban da bude ispitan na taj način.

„Lično ću se protiviti, pre svega što poligrafsko ispitivanje apsolutno ne može biti uzeto kao dokaz za bilo šta“, rekao je Terzić.

Vuletić je ranije najavio da će se ove srede „predati“ Tužilaštvu za organizovani kriminal i tražiti da bude ispitan o navodnoj saradnji sa grupom Veljka Belivuka.

Bivši potpredsednik FK Partizan objasnio je jutros za Nova.rs da mu je, dok je pio kafu sa advokatom u blizini Tužilaštva, uručen poziv od strane pripadnika SBPOK da se u svojstvu građanina hitno javi u SBPOK u Makišu. Dodao je i da mu se na teret stavljaju krivična dela iznuda, otmica i pranje para.

„Bio sam na poligrafu. Poligrafista, kada je informisan od kojih sve bolesti hronično bolujem, u smislu čl. 57, st. 5. Zakona o policiji, mi je pokazao izlazna vrata i rekao: ‘Žao mi je, niste podobni za ovu vrstu ispitivanja’. A sada, neke krivične prijave čekaju da budu podnete„, napisao je Vuletić na Tviteru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar