Lijanko Vojnović
Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Fudbalski klub Votford zainteresovan je da dovede Lijanka Vojnovića, brazilsko srpskog defanzivca koji nastupa za Torino.

Lijanko, nekada potencijalni reprezentativac Srbije, ostao je van planova „bikova“, trenira odvojeno od tima jer trener Ivan Jurić ne računa na njega.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, pronalazak novog kluba ide teže nego što je bilo očekivano, pregovori sa Betisom su propali, a od Votforda bi, prema informacijama Skaja, Torino trebalo da traži oko 8,8 miliona evra.

Lijankov ugovor sa Torinom ističe 2024. godine, pa se tom klubu ne žuri toliko, a defanzivac je odigrao 25 utakmica prošle sezone i dao je jedan gol.

Vojnović je prethodnih dana objavljivao poruke kojima je bodrio samog sebe na društvenim mrežama rekavši između ostalog da „treba verovati u sebe, da bi naterao druge da veruju u vas“.

Podsećamo, Lijanko je dete srpskih iseljenika. Njegov deda Jovan Vojnović je kao sedmogodišnjak emigrirao iz Jugoslavije za vreme Drugog svetskog rata. U Brazilu se oženio i dobio četvoro dece, među kojima je bio i Marselo Vojnović, Lijankov otac.

Podsećamo, Lijanko je za reprezentaciju Srbije do 19 godina odigrao nekoliko mečeva, ali nikada nije postao seniorski reprezentativac naše zemlje. Nastupao je za Brazil u kategoriji do 20 godina, a onda i do 23 godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar