Foto: EPA/MATTEO BAZZI

Sve više se polarizuje fudbalska javnost pred predstojeće izbore u FSS-u.

Glavna tema u srpskom fudbalu su izbori za predsednika FSS-a, a za sada je jedini kandidaturu zvanično objabio Nemanja Vidić.

Već duže vreme se spekuliše da će protivkandidat i glavni favorit biti bivši ministar Branislav Nedimović, kao i pojedini bivši asovi.

PROČITAJTE JOŠ

To je dovelo da se sve više poznatih imena iz sveta fudbala iznese svoje mišljenje na tu temu.

Dragan Mladenović, direktor omladinske škole Crvene zvezde smatra da nije vreme za Vidića, koji je, po njegovom mišljenju, napravio grešku u koracima…

„Nemanja je veliko ime, možemo dugo da govorimo o njemu, ali da li je to dovoljno za funkciju predsednika? Mislim da nije. Ako mene lično pitate, i ako dođe do toga Vidić ili Džajić, moj odgovor je – apsolutno Džajić, zbog velikog iskustva, koje Vidić nema“, rekao je Mladenović gostujući na Tv Prva.

On je potom dodatno objasnio svoj stav.

Zvezda se, bar u javnosti, nije izjasnila o predstojećim izborima, a izjava Mladenovića može da nagovesti i zašto.

„Zvezda će sigurno stati iza najboljeg rešenja za srpski fudbal. Vidić jeste Zvezdin bivši igrač i kao takav, trebalo je prvo da dođe u klub, da razgovara s ljudima i da se nađe najbolje rešenje…“

Debata još traje, a do 1. marta potencijalni kandidati treba da predaju kandidature za predsednika, sa podrškom minimum pet delegata u Skupštini, kao i da izlože plan i program, ali i spisak ljudi koje predlažu za buduće saradnike na čelnim mestima u FSS.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: „Dosta više“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare