Foto: Printscreen Twitter

Užasne scene stižu iz Albanije.

Napadač iz Gane se srušio na teren u 24. minutu, lekarska služba je reagovala i probala da reanimira fudbalera, ali je on preminuo, a vest o njegovoj smrti prenela je i Marka.

PROČITAJTE JOŠ:

Rafael Dvamena, najbolji strelac albanskog prvenstva preminuo je neposredno nakon meča 13. kola šampionata na utakmici između Egnatije i Partizanija.

Dvamena je igrao za Egnatiju, prvoplasiranu ekipu u albanskoj ligi i imao je 28 godina i ovo mu nije bio prvi put da je kolabirao tokom utakmice, jer se slično desilo i pre dve godine u Kupu Austrije na meču Blau-Vajs Linca i Hartberga.

Čim se Dvamena sada srušio na terenu, sudija i fudbaleri obe ekipe su krenuli da trče prema njemu i viču lekarima da dođu što pre.

Okružili su nesrećnog igrača sa svih strana, odmah su stigla i ambulantna kola, ali Dvameni, nažalost, nije bilo spasa.

Za sada se pretpostavlja da je reč o srčanom zastoju koji je bio koban po strelca devet golova u dosadašnjem toku albanskog šampionata.

On je tokom karijere nastupao za brojne klubove, od Salcburga čije je boje branio od 2014. do 2016. godine, preko Liferinga, Austrije Lustenau, Ciriha, Levantea i Saragose, do Vejlea, Linca i Egnatije.

BONUS VIDEO: Gol Kejna za 2:0 protiv Hajdenhajma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare