Partizan policija
Partizan policija; Foto: Screenshot Youtube From The Stands

Ne stišava se bura nakon onoga što se desilo u Humskoj u četvrtak uveče.

Partizan je doživeo novu blamažu, ovog puta u kvalifikacijama za Ligu Evrope jer je eliminisan od AEK iz Larnake (ukupan rezultat 4:3). Ipak, zbog onoga što se dešavalo na tribinama i na atletskoj stazi niko ne govori o fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ

U prenosu niko nije mogao da vidi sukob do kog je došlo na istočnoj tribini, ali se sada pojavio snimak.

Oko 20 sekunda snimka se vidi tuča u trenutku kada na tribine u masu navijača ulaže pripadnici žandarmerije. Mnogi su se zapitali zašto su se zapravo pojavili na tribini, a pretpostavlja se da su dobili nalog da uđu na tribinu u trenutku kada je krenulo vređanje Aleksandra Vučića, predsednika Srbije.

Navijači Partizana su počeli da skandiraju „Vučiću p*****“, što, istine radi, nisu podržale pristalice sa juga, a onda je na istok ušla policija.

U trenutku kada ulaze na tribinu navijači složno skandiraju „Uprava napolje“, a onda prepoznaju upotrebu sile i još jednom nastavljaju sa vređanjem predsednika. Navijači su odreagovali i vređanjem policije u jednom trenutku sa nekoliko pokliča „J**** vas Vučić“ i pogrdnim nazivima za policajce uz skandiranje „Idite na Kosovo“.

Pre toga su zviždali policiji koja je odlučila da uđe na tribine

BONUS VIDEO „Grobari“ skidali dresove igračima Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare