Bajern neće kupiti Sadika, nema transfera od 60 miliona evra

Fudbal 09. apr. 202117:37
Podeli:
Foto: EPA/ALAN MORICI

Umar Sadik, bivši napadač Partizana, igra sjajnu sezonu u Španiji gde u drugoligašu Almeriji rešete mreže protivnika. Te partije su ga učinile izuzetno traženim na tržištu, a špekulacije su išle čak dotle da je Bajern bio spreman da ga kupi za 60 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ

Umar Sadik je na ceni posle 15 golova na 29 utakmica u Segundi. Priča se već neko vreme da ga hoće Sevilja, a onda je odjeknula priča o tranferu u Bajern.

Kristijan Falk novinar „Bilda“ i čovek koji je odlično upućen u zbivanja u nemačkom klubu demantovao je navode iz španske štampe, označavajući ih kao netačne

Madridski „As“ je nedavno izneo tvrdnje da je Bajern zainteresovan za Sadika, a da almerija ne planira da ga pusti za manje od 60 miliona evra, a u slučaju ulaska u Primeru cifra bi narasla do neverovatnih 80 miliona.

Sadikov eventualni  transfer zanima i Partizan, pošto su prilikom dogovora sa Almerijom utanačili i procenat od 10 odsto od naredne prodaje, u slučaju da ga klub proda kao član Primere. Ako bi ga Almerija prodala iz Segunde crno-belima bi pripalo 40 odsto od narednog transfera. A svakako im sleduje i 3.000.000 evra bonusa ako Almerija izbori promociju u Primeru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar