Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel rekao je da se situacija posle sukoba igrača na treningu smirila i da je zadovoljan načinom na koji je rešen problem.

Mediji su prethodnih dana pisali da se na nedeljnom treningu Čelsija dogodio incident između odbrambenog igrača Antonija Ridigera i golmana Kepe Arizabalage.

PROČITAJTE JOŠ:

„Smesta smo smirili situaciju. Ne želim to veštački da umanjim, to su stvari koje ne želimo da prihvatimo. Bilo je neobično, ali može da se dogodi. Svi se takmiče i žele da budu bolji na treninzima“, rekao je Tuhel.

„Morali smo da se umešamo u problem, pa je zato to bilo ozbiljno. Ali način na koji su momci rešili situaciju bio je impresivan“, dodao je on.

Tuhel smatra da su svi problemi među igračima, koji su ostali na klupi u subotnjem meču, rešeni nakon treninga na vrlo iskren i direktan način.

„To mi je pokazalo da imaju vrlo dobar karakter. Zadovoljan sam načinom na koji su to rešili“, kazao je Tuhel.

Čelsi je na svom terenu u meču 30. kola Premijer lige poražen od Vest Bromviča sa 2:5 i sada se nalazi na petom mestu na tabeli sa 51 bodom.

Na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona, nalazi se ekipa Vest Hema sa bodom više od Čelsija, a ta ekipa nikada nije igrala u grupnoj fazi tog takmičenja.

„Analizirali smo utakmicu, pokušavajući da ispravimo greške i budemo spremni za sledeću. Uvek je dobro gledati utakmice, usavršavati se i preuzimati odgovornost. Tako bolje ulazite u sledeću utakmicu i ne pravite iste greške. Tako rastete kao igrač i kao tim“, rekao je odbrambeni igrač Čelsija Markos Alonso za beIN Sports.

Čelsi u sredu igra protiv Porta u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona u Sevilji, a londonski tim će biti uslovni gost na tom meču.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar