Foto: Starsport

Nije zaboravio na prozivke.

Ekipa APOEL-a rutinski je eliminisala Vojvodinu potšo je nakon pobede od 2:1 na svom terenu, istim rezultatom pobedila i u Novom Sadu pa je nastavila pohod ka grupnoj fazi Lige konferencija.

Trener Sa Pinto koji je svojevremno trenirao i Crvenu zvezdu bio je zadovoljan učinkom.

PROČITAJTE JOŠ

„Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali. Protivnik je bio bolji u prvom poluvremenu. Nisu imali šta da izgube i mogli su da promene rezultat. Borili su se i dobro su igrali. Nismo bili dovoljno agresivni u duelima, nismo ispunili naš plan i prvi deo je bio jako težak“, izneo je Sa Pinto prve utiske.

Istakao je da s eu nastavku sve promenilo.

„Na poluvremenu sam pričao sa igračima i popravili smo stvari. Bili smo agresivniji, moblilniji i igrali smo brže i jednostavnije. Odlično smo igrali u tranziciji. Kada smo dali gol, zatvorili smo meč i nismo hteli ništa da rizikujemo. Mislim da je rezultat pošten“, objasnio je bivši trener Crvene zvezde.

Sa Pinto navodi koliko mu je trijumf značio i koliko je odbar fudbal na Kipru.

„Uvek je lakše kada se pobedi. Trijumf vam uvek donese samopouzdanje. Juče smo pričali da želimo da pobedimo i uspeli smo. Na Kipru je mnogo kvalitetnih i moćnih timova i onaj koji potcenjuje fudbal u ovoj zemlji nije u pravu“, kratko je odgovorio Pinto.

On je iskoristio priliku d anovinare podseti na jedan trenutka iz vremena kada je bio trener Zvezde.

– Kada sam izgubio 3:0 protiv Vojvodine sa Zvezdom 3:0, igrači koji su igrali za Zvezdu su imali po 17 i 18 godina. Novinari su o tom porazu pisali i sada, a nisu me na ovoj konferenciji ništa pitali. Eto, želim to da objasnim tu situaciju – zaključio je Sa Pinto.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar