photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Timi Maks Elšnik rekao je posle poraza od Monaka (5:1) da mu je to bila jedna od fizički najtežih utakmica u karijeri.

Zvezda je poražena na gostovanju na stadionu Luj II i nije uspela da popravi utisak iz Lige Evrope od pre dve godine.

PROČITAJTE JOŠ:

I srpski šampion i klub iz kneževine imaju sada jače ekipe, ali je očito Monako, posle dva gola Takumija Minanima i po jednog pogotka Brila Emboloa, Vilfrida Singa i Manjesa Akliuša, pokazao da je bolji.

Dovoljno bolji da posle tri kola ima sedam bodova u Ligi šampiona i mogućnost da kaže kako je pobedio i Barselonu.

„Bila je ovo jedna od fizički najtežih utakmica u mojoj karijeri, ali to smo očekivali kad smo pripremali meč. Tako je i bilo, oni su veoma agresivni, a mi smo imali dosta problema u igri kad se nismo pridržavali dogovorenog plana. Gol na kraju prvog poluvremena nas je malo izbacio iz takta, da je rezultat ostao nepromenjen, mislim da bismo u nastavku igrali dosta lakše“, rekao je Slovenac, a prenosi klupski sajt.

Naveo je još neke od boljki u igri svog tima, a ukazao je i na povredu Bruna Duartea kao bitan momenat koji se desio posle samo četiri, pet minuta.

“Povreda Duartea nas je poremetila, ne znam kako bi to izgledalo sa njim, ali sigurno da nam je promenilo planove, te je primoralo Šerifa da se sam bori sa protivnicima u napadu, a on je to uradio na sjajan način. Bruno je trebao da bude drugi napadač koji sa njim ‘skuplja’ te druge lopte, a na kraju smo dosta menjali. Posle je bilo i povreda, pa je na kraju pala koncentracija, a to ne sme da se dešava“, zaključio je Elšnik.

BONUS VIDEO: Gol Dušana Tadića protiv Samsuna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare