Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

"Osvajanje trofeja je najbolji osećaj koji možete da imate, imao sam sreće da osvojim nekoliko u karijeri i to je sjajno, posebno za navijače", izjavio je menadžer fudbalera Mančester junjateda Erik ten Hag.

Fudbaleri Mančester junajted u sredu od 21 sat igraju prvi polufinalni meč Liga kupa protiv ekipe Notingem Foresta na stadionu „Siti Graund“.

Kupovi u Engleskoj biće sjajna prilika za Mančester junajted da sa novim trenerom Erikom ten Hagom stigne i do prvih trofeja.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da navijači ovde imaju iskustva kad su trofeji u pitanju, posebno oni stariji. Ali sada je došao period kada Mančester Junajted nije osvajao trofeje i to se previše odužilo. Svesni smo te činjenice i moramo da učinimo sve da donesemo trofeje na Old Traford“, izjavio je holandski stručnjak na konferenciji za novinare.

Poslednji trofej Mančester junajted osvojio je 2017. godine kada je u finalu Lige Evrope bio bolji od Ajaksa.

Sa Ten Hagom na čelu tima, Junajted je zaigrao vidno bolje, iz kluba je otišao Kristijano Ronaldo, ali je atmosfera znatno bolja i „crveni đavoli“ su na dobrom putu da obezbede i plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Holandski stručnjak je pokazao da ima ozbiljne ambicije sa Junajtedom i da želi da ga u narednih nekoliko godina vrati u sam vrh evropskog i svetskog fudbala.

BONUS VIDEO Ronaldo stigao do novog rekorda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar