Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Štoper Azerbejdžana ljutito je reagovao na izjavu Stefana Mitrovića, defanzivca Srbije, pred duel dve selekcije u trećem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Sve mečeve reprezentacije Srbije moći ćete da gledate uživo na kanalu Nova S, susret za Azerbejdžanom je na programu ovog utorka od 18 časova.

PROČITAJTE JOŠ

Mitrović je pred meč govorio da su ključni bodovi koje Srbija treba da osvoji protiv selekcija poput Azerbejdžana, a uskoro je stigao i odgovor.

„Verujem da Azerbejdžan danas može da osvoji makar bod, pogotovo što smo to svojevremeno već uspeli“, podsetio je na 2003. godinu i čuvenih 2:2 koje su šokirale tadašnju selekciju Srbije i Crne Gore.

Fudbaler domaćina istakao je ima motiv više da „kazni“ Mitrovića.

„Nisu nam se dopale reči Stefana Mitrovića da će plasman na Svetsko prvenstvo izboriti reprezentacije koje će osvajati bodove protiv reprezentacija kao što je Azerbejdžan. Nije prijatno slušati takve reči i mislim da to može samo dodatno da motiviše naše igrače. Potrebno je kazniti Mitrovića za takvu izjavu i verujem da će naši igrači pronaći adekvatan odgovor“, izjavio je Abišov.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar