Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nekadašnji fudbalski sudija, Miroslav Radoman, rekao je da je otišao sa čela Sudijske komisije zbog mešanja Slaviše Kokeze u posao.

PROČITAJTE JOŠ

Odgovarajući na pitanje N1 o odlasku Slaviše Kokeze sa čela Fudbalskog saveza Srbije, a na početku njegovog mandata Radoman je bio predsednik Sudijske komisije, nekadašnji fudbalski sudija je rekao da je otišao jer „nije želeo da bude poltron“.

„I da slušam njegova naređenja koja su zadirala u moje ingerencije“, rekao je Radoman koji smatra da su sa Kokezom mogli da rade samo oni koji su „glavu savili, ćutali i ispunjavali njegove želje“.

„Kao predsednik Sudijske komisije sam bio u obavezi da sastavim listu sudija, on nije hteo da razgovara o tome nego je svoju listu hteo. Bio sam pozvan i da intervenišem oko utakmice Brodarac – Crvena zvezda u omladinskoj konkurenciji, ja sam rekao da to nije moja kompetencija, da ne želim na taj način da pričam. I na kraju, moje poslednje delegiranje on je uzeo i promenio, ja sam rekao doviđenja i to je to“, kaže Radoman.

Radoman kaže da je „sreća za srpski fudbal“ što je Kokeza otišao i ocenio da, ako dođe „čovek iz fudbala koji može da istrpi bar godinu, dve dana da raščisti te ljude koji su infiltrirani u FSS“, postoji mogućnost da se vratimo na normalan put.

Prokomentarisao je i gol koji je poništen Portugalcima, smatrajući da je oštećen gostujući tim.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar