Foto: EPA-EFE/John Sibley / POOL

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić odlučio je da "pecne" saigrača iz Mančester junajteda Bruna Fernandeša nakon meča Srbije i Portugala (2:2) u drugom kolu kvalifikacija za Mundijal foto-montažom trenutka kada Stefan Mitrović izbija loptu u 93. minutu meča.

PROČITAJTE JOŠ

Ne stišava se bura nakon meča Srbije i Portugala, a u žiži javnosti je nepriznat pogodak Kristijana Ronalda u 93. minutu meča.

Sve mečeve Srbije, pa i susret protiv Azerbejdžana koji se igra ovog utorka od 18 časova, moći ćete da gledate na kanalu Nova S.

Upravo ovaj trenutak je naveo i Matića da u svlačionici Junajteda, na mestu gde sedi Bruno Fernandeš, zalepi foto-montažu tog pogotka u trenutku kada je Stefan Mitrović izbijao loptu sa gol-linije. Na montaži se vidi da je linija pomerena tako da se vidi kao da je lopta na njoj.

Matić je odštampao ovu fotografiju i zalepio kod odeljka Fernandeša, kog će verovatno sačekati po povratku sa reprezentativne pauze.

„Taman na liniji. Da li je sad sve čisto?“, okačio je Matić fotografiju na Instagram i u „storiju“ pomenuo i Ronalda i Fernandeša.

Odgovor još uvek nije dobio.

Foto: Screenshot Instagram nemanjamatic

 

Utakmicu će moći da gledaju i oni koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta uz EON aplikaciju, koja omogućava gledanje sadržaja na računaru, tabletu, mobilnom telefonu i SMART TV-u.

Meč sa Azerbejdžanom, ali i ostali TV sadržaj za celu porodicu, dostupan je u EON Porodičnom paketu bez ugovorne obaveze za 799 dinara, koji možete da aktivirate na eon.tv.

EON Porodični paket nudi 15 domaćih TV kanala, od kojih je 11 u HD rezoluciji, sa najtraženijim sadržajima – nova serija Aleksandar od Jugoslavije, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Pljiž, Utisak nedelje i mnoge druge na Nova S, ali i najnovije, tačne i nezavisne vesti na N1. Tu su i dečiji kanali Pikaboo i Vavoom, TV prodavnica Shoppster, kao i Video klub sa naslovima za svaku priliku.

Uz ovaj paket dostupne su i EON Smart TV i tri EON mobilne aplikacije, kao i funkcija vraćanja sadržaja do sedam dana unazad.

Za više informacija posetite sbb.rs ili pozovite SBB Kontakt centar na 19900.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar