Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda igraće protiv Ararata za plasman u Ligu Evrope, a golman jermenskog prvaka Stefan Čupić svojevremeno je uputio niz uvreda na račun srpskog šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Prilično se zakuvalo pred jedini duel, 1. oktobra u Jermeniji, za prolaz u grupnu fazu drugog po jačini evropskog takmičenja.

Zvezda je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona i preselila se u plej-of za Ligu Evrope, gde je čeka Ararat, koji je eliminisao Celje i čiju mrežu brani Čupić.

Srpski golman deklarisani je navijač KK Partizan, kako je sam rekao, a uvrede na račun crveno-belih nije štedeo na društvenim mrežama.

Čupić je pobede crno-belih košarkaša komentarisao uvredljivim stihovima „ku*** umire, ku*** gasi se“, što je osvanulo na društvenim mrežama, kao i njegova fotografija sa Duškom Vujoševićem.

Inače, Stefanov mlađi brat Miloš Čupić član je upravo Zvezde i trenutno brani na pozajmici za Zlatibor.

Stariji Čupić ima 26 godina, u Srbiji je branio za OFK Beograd, Dorćol, Bačku i Voždovac iz kojeg je prešao u Ararat u januaru 2019. godine. Bio je i član mlađih reprezentativnih selekcija.

Ararat – Crvena zvezda

Poznato je da će Zvezdi sledećeg četvrtka u plej-ofu za Ligu Evrope rival biti jermenski Ararat, a kladionica Mozzart prva je izbacila kvote za ovaj meč. Kvota da će Zvezda slaviti i igrati u grupi Lige Evrope je 1,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ararat – Zvezda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar