Srbija - Škotska samo na Nova S i uz SBB
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaleri Srbije od 20.45 igraju sa reprezentacijom Škotske na stadionu "Rajko Mitić" za plasman na Evropsko prvenstvo, a prenos meča možete da gledate samo na kanalu Nova S.

Konačno je došao i taj dan – „orlove“ još samo jedna utakmica deli od odlaska na kontinentalni šampionat, na kojem nacionalni tim nije bio još od 2000. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednjih 90 minuta, možda i dodatnih pola sata (nadamo se ne i penali), na programu su od 20.45.

TV prenos je samo na kanalu Nova S, a ukoliko niste na SBB mreži, probajte bez ugovorne obaveze EON TV pakete preko bilo kog interneta u Srbiji.

Uz EON Porodični paket nećete propustiti ovu utakmicu, a pored toga uživaćete i u najtraženijim kanalima koji su ekskluzivno dostupni samo uz SBB – N1, Cinemania, Pikaboo, Vavoom i mnogi drugi.

Novi korisnici na SBB mreži, do kraja novembra mogu da iskoriste akciju i uživaju u EON paketima koji sadrže internet, televiziju i telefoniju 6 meseci po jedan dinar. Uz EON Full paket sa internetom, televizijom i telefonijom, novi korisnici dobijaju i HBO Premium 12 meseci promotivno.

Srbija – Škotska, 20.45, tekstualni blog uživo na Nova.rs, a izaberi EON i navijaj svim srcem za naše! Napred, Srbija, idemo na Evro!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare